пн-чт 9.00-21.00, пт - 9.00-20.00

З чого складаються світлодіодні екрани

Щоб зрозуміти, як працюють LED екрани, і якими перевагами вони мають, треба вникнути в тему трохи докладніше. Це необов'язково, але може бути дуже цікавим моментом для тих, хто ними активно користується, збирається придбати найближчим часом.

З чого складаються світлодіодні екрани?

Вони являють собою досить складні в плані конструкції вироби. До складу входить кілька основних елементів, серед яких металевий каркас і спеціальні модулі. Їх число залежить від розмірів екрану і актуальних потреб. За допомогою сучасних технологій можна отримати екран практично будь-якого розміру, що дозволить зробити процес експлуатації максимально ефективним в конкретних умовах. Також в складі присутні спеціальні системи для передачі відео і забезпечення електричного живлення. Щоб зробити установку, застосовуються підвіси або металеві конструкції. За допомогою комп'ютера здійснюється управління. Він додатково оснащується передавальної картою. Система електричного живлення складається з проводу, який йде до блоку живлення від колодки. Колодкою приймається струм з мережі, який потім передається на блок живлення, де і перетворюється до потрібних параметрів. Після перетворення в постійний струм відбувається передача на основні модулі. Кожен підключається безпосередньо до блоку живлення, що забезпечує повноцінні умови для надійної і безпечної експлуатації.

Деталі для передачі інформації

Щоб світлодіодний екран міг повноцінно відтворювати інформацію, в ньому використовується кілька спеціальних елементів:

    • Кручена пара.
    • Карта приймає типу.
    • Шлейфи між модулями і від карти до всіх рядах.

Комп'ютер передає сигнал спеціальній карті, яка виступає в якості додаткового монітора. Саме так комп'ютер бачить приймаючу карту. Потім сигнал за допомогою кручений пари переходить на екран. Після перетворення він подається через шлейфи на окремі модулі. Відбувається послідовна передача сигналу по шлейфах. Це забезпечує демонстрацію зображення на всіх екрані.

Чому важливо купувати якісні ЛІД екрани?

Щоб кожен елемент світлодіодного екрана був повноцінним, міг нормально виконувати свої основні функції, його треба придбати в перевіреному місці. Компанія «ПЕЛ ДІДЖІТАС» гарантує бездоганну якість всієї продукції, індивідуальний підхід і безліч інших переваг. Кожен екран, представлений в електронному каталозі, створений з потрібної кількості високоякісних деталей, працює за всіма стандартами з гарантією надійності і якості.

Залишилися питання?

Звертайтеся! Допоможемо Вам з підбором