пн-чт 9.00-21.00, пт - 9.00-20.00

Вуличний LED-екран - один з найефективніших видів рекламної продукції

Один з найефективніших видів рекламної продукції - зовнішній або внутрішній світлодіодний екран. І хоча для кожного бізнесу оптимальний варіант реклами може бути різним, використання ЛЕД екранів вважається найбільш результативним способом залучення покупців в Україні на даний момент.

У чому секрет ефективності світлодіодних екранів і в чому переваги такого типу донесення інформації до потенційних споживачів?

Варто відзначити, що період окупності ледовського екрану складає від трьох до чотирьох місяців. За цей час він привертає увагу набагато більшої кількості споживачів, ніж звичайна реклама в статичному варіанті. До того ж, рухомі картинки вигідно виділяють ваш бізнес з конкурентного середовища.

З сотні людей, що проходять поруч із зовнішньою рекламою:

  • звичайний статичний банер помітять 5-6%;
  • на світлову рекламу в статичному варіанті звернуть увагу 20%;
  • і більше 80% перехожих помічають рухому рекламу на світлодіодних екранах.

Компанія Peldigitus випускає ЛЕД екрани для внутрішнього і зовнішнього застосування. Установка такого виду реклами на будинку ззовні є ефективним методом залучення уваги перехожих на вулиці.

Де встановлюють зовнішні ЛЕД екрани

Електронне табло часто встановлюють на стадіонах, що дозволяє відразу охопити широку аудиторію. Рухому рекламу прекрасно видно вночі і вдень з відстані трьохсот-чотирьохсот метрів і навіть далі. Погода ніяк не впливає на якість візуального ряду: і в ясні, і в похмурі дні рекламу однаково добре видно. І в сорокаградусні морози, і в п'ятдесятиградусну спеку ЛЕД екран працює однаково ефективно. Його клас захисту - IP65, а період експлуатації - близько ста тисяч годин.

Залежно від бажаного місця установки компанія Peldigitus пропонує різні моделі світлодіодних екранів, придбати які можна з будь-якого населеного пункту України.

Ви можете замовити відеоекрани для розміщення в готелях, торгово-розважальних центрах, кінотеатрах, ресторанах, магазинах, кафе, стадіонах, салонах краси, фітнес-клубах і інших комерційних приміщеннях.

Повнокольорові моделі світлодіодних екранів

ЛЕД екрани з повнокольоровим відеорядом розроблені з оптимальним кроком і кількістю пікселів, які складають колірне зображення і від яких залежить якість картинки. Чим більша кількість пікселів і менший крок використовуються в зображенні, тим більшу достовірність набуває картинка на ЛЕД моніторі.

Управляти динамічної рекламою, що транслюється можна з персонального комп'ютера, смартфона, ноутбука, використовуючи вай-фай. При покупці світлодіодного екрана, ПО до нього і навчальна відео-інструкція надаються абсолютно безкоштовно.

Виробництво і установка ЛЕД екранів компанією Peldigitus

Ми виробляємо зовнішні і внутрішні світлодіодні екрани на власних потужностях. Ви можете придбати будь-яку вподобану модель і замовити її монтаж або встановити ЛЕД екран самостійно. Крім того, ми виготовляємо світлодіодні екрани з установкою під ключ - починаючи з розробки необхідної документації і закінчуючи монтажем конструкції в потрібному місці в будь-якому місті України.

На вартість ЛЕД екрану впливає його модель і параметри, вид і крок використовуваних світлодіодів, місце установки конструкції.

Вдалий вибір і вигідна покупка світлодіодного екрану

Купуючи ЛІД екран в компанії «PEL Digitus», ви отримуєте ефективну рекламну продукцію високої якості, а також всі необхідні гарантії та сервісне обслуговування.

Переваги наших світлодіодних екранів:

  • перевірені надійні компоненти;
  • висока якість збірки і комплектуючих;
  • розрахунок споживання енергії;
  • ретельне тестування до і після збірки.

Крім того, ми навчимо ваш персонал управління і налаштування світлодіодного екрану і запустимо конкретну модель в роботу.

Щоб придбати ЛЕД екран на вигідних умовах зв'яжіться з нами за вказаними номерами телефонів або скористайтеся опцією зворотного дзвінка.

Залишилися питання?

Звертайтеся! Допоможемо Вам з підбором