пн-чт 9.00-21.00, пт - 9.00-20.00

Як підвищити впізнаваність? - Медіавивіски і рухомі рядки

Все рідше можна зустріти магазин або б'юті-салон, який не мріє виділитися серед конкурентів. Один з варіантів відмінності - це медіавивіски. Їх встановлюють у великих містах, невеликих селищах, у доріг - всюди, де є локальний бізнес. Медіавивіски служать для залучення уваги, підвищення впізнаваності і просто для того, щоб клієнт міг пояснити одному як Вас знайти. Перевірено, що встановлення медіавивіски приверне на 40% більше уваги до Вашого бізнесу, підвищить впізнаваність і послужить хорошим інструментом для брендингу.

Встановлювати рекламу і продавати за допомогою медіавивескі теж можна. Як варіант, магазини розміщують на екрані або рухомого рядка акційні пропозиції, асортимент або інформують про знижки певних товарних категорій. У салоні краси вказують вартість послуг, інформують про сертифікати і подарунки. Варіантів використання багато. Яскравість і хороший кут огляду гарантовано приверне увагу клієнта до Вашого бізнесу.

Що це таке світлодіодна медіавивеска

Світлодіодна медіавивіска - це букви або панель, що світяться, на якій видно назву, логотип, рядок, що біжить або відеоролик. Завдяки яскравості, хорошій стійкості до впливу зовнішніх факторів, таких як волога, сонце і температура, їх зазвичай використовують для установки на фасаді будівлі. Але є і інтер'єрний варіант використання медіавивісок: покажчики, рядки, що біжать і відеопанелі. Таке розміщення добре працює в спортивних установах, конференц залах і виставкових павільйонах. У відповідному розділі сайту PEL DIGITUS Ви можете ознайомитися з асортиментом світлодіодних медіавивісок. Вони бувають різних типів і розмірів, плоскі і фігурні, динамічні і статичні, від декількох сантиметрів до декількох метрів. Давайте розберемося детальніше.

Світлодіодні медіавивіски

Світлодіодні вивіски відображають рухомий рядок або показують відео. Такі вивіски ви напевно бачили в супермаркетах: "Товари для дому та побутова хімія", в зоомагазинах: "Продукти для котів. Акція на корм. Два нашийника за ціною одного", в транспорті: "Зупинка ул.Варламова. Наступна Вул.Червона. Розміщення реклами". Текст і відеоанімація відображається ненав'язливо, містить максимум корисної інформації і добре сприймається глядачем.

Динамічний формат комунікації з потенційними клієнтами більш зручний, ніж продукція друкарень:

- медіавивіски налаштовуються і адаптуються під поточні потреби бізнесу

- немає потреби в утилізації і багаторазової роботі з поверхнями

- не потрібно налаштовувати додаткове освітлення і турбуватися про міцність конструкції

Динамічна медіавивіска привертає більше уваги і вигідно відрізнить Вас серед конкурентів.

Монохромні і RGB медіавивіски

Світлодіодна медіавивіска може бути одноколірна або багатобарвна. Одноколірні вивіски PEL DIGITUS - це конструкції зі світлодіодами одного кольору. Повнокольорові світлодіодні медіавивіски. Ці конструкції складаються з панелей зі світлодіодами трьох кольорів RGB, що гарантує повнокольоровий колірну передачу. Барвисті медіавивіски це зазвичай панелі, які демонструють відео або статичне кольорове зображення. Цей варіант прекрасно підійде для реклами і для інформування.

Технологія SMD світлодіодні відеовивіски

Окремо слід зупинитися на технології медіавивісок.

Тип SMD - це технологія, при якій триколірні компоненти діодів розміщені безпосередньо на платі. Така технологія дозволяє створити картинку з високою деталізацією, відтворювати відео. Вивіски такого типу - це відмінне рішення для рекламних панелей зовнішнього і внутрішнього розміщення.

Характеристики світлодіодних медіавивісок

При виборі типу і стандарту медіавивіски слід звернути увагу на кілька факторів: де Ви збираєтеся вмонтовувати вивіску, яка мета її встановлення, чи буде вивіска працювати переважно вдень або вночі або Ви хочете поєднати ці режими. Який контент Ви збираєтеся транслювати? Чи будете Ви щось рекламувати? Чи хочете підвищити впізнаваність своєї компанії? Чим детальніше Ви пропрацюєте ці питання, тим легше Вам буде визначитися з вибором.

Загальні технічні характеристики світлодіодних вивісок:

Крок пікселя від 3 мм до 10 мм

Роздільна здатність від 111 111 до 10 000 пксл / м²

Технологія SMD

Оптимальна відстань для перегляду від 3 м

Передача кольору монохром / RGB

Яскравість екрану 3 000-10 000 кд / м²

Споживання 150 Вт / м²

Кут огляду 120 °

Температурний режим експлуатації від - 35 ° С до + 50 ° С

Клас захисту IP65, IP67

Термін служби 100 тис годин (10 років)

Ціна від 69 $

Вивіска монтується зі статичним зображенням або для передачі динамічного контенту - відео, рухомого рядка, відеоефектів. Все залежить від технології, яку Ви оберете, і Вашого бюджету.

Вивіски оснащені найпростішими інтерфейсами: USB, WiFi, LAN, GPRS.

Переваги LED медіавивісок

Економічність. Світлодіодні медіавивіски добре себе зарекомендували на ринку. Вони споживають мало електроенергії, стійкі до пошкоджень, легкі в експлуатації.

Видимість. Медіавивеска володіє хорошим кутом перегляду і яскравістю. Її легко побачити з відстані в 30 метрів і читаність зображення при цьому не страждає. Також вона добре працює як вдень, так і вночі.

Практичність. Одного разу змонтувавши світлодіодну медіавивіску Ви забезпечите себе відмінним інструментом брендування і маркетингу на довгі роки. Ви легко можете налаштувати контент і змінити його в будь-який момент.

Правила монтажу LED медіавивіски

Перед монтажем обов'язково зверніться до представників місцевої влади для отримання дозволу на монтаж та експлуатацію. Незаконне розміщення спричинить за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу і демонтаж споруди протягом місяця. Також знадобиться дозвіл власників квартир багатоквартирного будинку. Це перш за все стосується фасадних медіавивісок. З інтер'єрних розміщень конструкцій таких обмежень немає.

Вартість світлодіодних медіавивісок PEL DIGITUS варіюється від 69$. Все залежить від розміру і функціоналу медіавивіски. На вартість також впливає технологія виготовлення, крок пікселя, наявність функцій підключення LAN, GPRS, WiFi і т.п. Детальніше з асортиментом Ви можете ознайомитися у відповідному розділі сайту.

Залишилися питання?

Звертайтеся! Допоможемо Вам з підбором