пн-чт 9.00-21.00, пт - 9.00-20.00

Використання ЛЕД екранів в кінотеатрах

У каталозі компанії Peldigitus представлений величезний вибір моделей світлодіодних екранів. У нас можна придбати якісну продукцію, а також замовити установку екранів всередині і зовні приміщень. При виготовленні LED-моніторів використовуються високоякісні матеріали, вартість послуг і продуктів є конкурентною.

Створення HD-кінотеатру

У компанії Peldigitus працюють досвідчені фахівці, які оперативно виконують індивідуальні замовлення. Професіонали мають експертні знання в області дизайнів кіноекранів. Вони врахують всі побажання і вимоги, запропонують кілька варіантів на вибір. До замовлення доступні наступні види рамок екранів:

  • стандартнs плаваючі;
  • обтічні кадрами з подвійною рамкою з обох сторін.

Також ми підберемо оптимальні пропозиції для бюджетних кінотеатрів.

Маскування екрану - важливий процес

Для забезпечення чіткого зображення, можливості перегляду від краю до краю фахівці здійснюють маскування екрану з усіх боків. Як маскуючий елемента використовується спеціальна тканина, яку кріплять на листи фанери і фіксують на місці.

Моторизовані рішення щодо маскування використовуються у випадках, коли кінотеатр здійснює проектування плівок з різними пропорціями. В даному випадку зображення чітко вписується в розмір екрану. При виборі такого маскувального рішення фахівці встановлюють електричні маскуючі системи.

Рекомендації щодо вибору та встановлення LED-екранів

Ми радимо взяти до уваги наступні нюанси:

  1. Щоб світло не відбивався в маскуванні, необхідно вибирати темні відтінки.
  2. Щоб звук динаміків, що стоять за екраном і покриті маскуванням не приглушався, матеріали повинні бути акустично прозорими.
  3. Установка маскування повинна передбачатися таким чином, щоб конструкція не перешкоджала обслуговуванню або заміні екрану.
  4. Маскування повинно мати гострий кордон. В іншому випадку екран буде виглядати аматорськи.

У компанії Peldigitus можна замовити професійний екран для кінотеатру за доступною ціною. Фахівці компанії нададуть грамотну консультацію, допоможуть у виборі та оформленні замовлення. Довіртеся нашим професіоналам сьогодні, і вже завтра ви зможете насолодитися якісним переглядом.

Залишилися питання?

Звертайтеся! Допоможемо Вам з підбором