пн-чт 9.00-21.00, пт - 9.00-20.00

Ефективність світлодіодної реклами на LED екранах

Чому світлодіодна реклама найефективніша?

Реклама в усі часи була обов'язковою умовою просування бізнесу. Для її реалізації використовують різні варіанти розміщення. Одним з найбільш ефективних носіїв інформації є ЛІД-екран. Якщо є необхідність швидко покращити впізнаваність бренду, збільшити продажі і залучити нових клієнтів, то даний варіант реклами буде найкращим. Результативність такого способу доведена практично компаніями в усьому світі.

Виробники світлодіодних екранів

Електронне табло розробляють і виготовляють в багатьох країнах. Але особливою надійністю відрізняються вироби китайського виробництва. В Україні послуги з виробництва ЛІД-екранів і рекламні продукти з використанням таких екранів надає наша компанія.

Ми виготовляємо в Україні:

  • внутрішні і зовнішні рекламні екрани;
  • біжучі рядки;
  • табло, де відображається інформація за допомогою світлодіодів.

Залучення уваги, ефективність

На світлодіодних екранах рекламні ролики виглядають привабливо і яскраво, тим самим зацікавлюють перехожих. Порівнюючи такий спосіб реклами зі звичайним банером, варто відзначити його високу ефективність. Анімації мимоволі притягують погляд потенційних клієнтів.

Крім того, Led-екрани відмінно видно в темряві. Прочитати інформацію, яка на них представлена, можна в будь-який час доби. Експериментально доведено, що текст читабельний під будь-яким кутом на відстані до 300-500 метрів.

Таке інформаційне джерело досить об'ємне. Тому рекламодавець може донести майбутнім клієнтам максимум інформації про товар або послугу. Статичні носії обмежені в обсязі, тому краще використовувати динамічну рекламу.

Повнокольоровий LED-екран відзначиться високою якістю передачі зображення. Глибина передачі кольору - більше 16 мільйона відтінків. На них показується реалістичне, чітке зображення, яке більш ефективно рекламує продукт, ніж статична картинка. Крім того, банери втрачають свою привабливість згодом, вони вигоряють на сонці, втрачають естетичність під впливом зовнішнього середовища.

Маркетингові коригування, окупність

У будь-який момент рекламу можна змінити, скоригувати або доповнити. Для цього не потрібно багато часу. Коригування відбувається віддалено, так як пристроєм можна керувати дистанційно.

Наша компанія займається виробництвом ЛІД-екранів, отримуючи комплектуючі від надійного постачальника. Тому вартість таких виробів у нас набагато нижче, ніж у конкурентів. Ресурс роботи таких екранів до 100 тис. Годин! Один екран по ефективності своєї роботи може замінити три десятка банерів.

Залишилися питання?

Звертайтеся! Допоможемо Вам з підбором